Explikation

2004-08-09

Explikation tar en paus

Explikation var ingången in blogvärlden för mig och Johan. Vi har haft roligt när vi skrivit men nu känner vi att vi skall ta en paus och fundera på varför vi skriver och hur vi skriver. Räkna inte med några uppdateringar, vi får se om vi någon gång fortsätter. Vi hoppas att ni har hittat något trevligt att läsa här och vi tackar för uppmärksamheten.

/Kristofer och Johan

3 Comments:

 • Synd - jag har tyckt det varit kul att följa er blogg!

  Låt mig gissa: ni vill sluta skriva "populärt" och skulle gärna blogga mer nära er forskning? I så fall tycker jag ni ska göra det. Skit i att det blir obegripligt för de flesta läsare. Det finns säkerligen ganska många forskare inom era fält som utgör en potentiell läsekrets. Det är just det som är en av poängerna med blogging, man kan bli hur tjatig/långrandig/specialiserad man vill.

  /Gustav Holmberg

  By Anonymous Anonym, at 9 augusti 2004 17:08  

 • Jag håller med Gustaf. Det nästan roligaste när man läser bloggar är när man verkligen ser att bloggaren i fråga brinner för sitt ämne.

  By Anonymous Anonym, at 19 augusti 2004 22:15  

 • Jag kan i alla fall säga att Explikation är en av mina favoritsidor. Jag vet inte var ni lyckas hitta alla fantastiska små saker att skriva om, vilket är en skillnad mot de flesta andra länkläsningssidor. Hoppas ni återkommer, i valfri tappning!

  By Anonymous Anonym, at 6 september 2004 19:24  

Skicka en kommentar

<< Home